Corona, mijn ballonnen zijn mijn redding

Jumping Fox Verhuur

Saskia van Jumping Fox Verhuur. Foto: Jumping Fox Verhuur

Saskia heeft een attractieverhuurbedrijf: ‘Mijn ballonnen zijn mijn redding’

Door Joost Verdult 27 maart 2020Deel38EmailTweet

Met het verhuren van springkussens, oud-Hollandse spelletjes en suikerspinmachines verdien je de kost. En dan slaat de coronacrisis toe. Hoe zorg je er als ondernemer dan voor dat je rekeningen dan toch betaalt worden? Saskia Maasbommel van Jumping Fox Verhuur ondervindt die problemen momenteel. Toch heeft de Bergse onderneemster een troef in handen.

Ballonnen in vrijwel iedere vorm, kleur en grootte zijn haar redding. “Kan niet, bestaat niet”, vertelt Saskia met een optimistische toon in haar stem. “Met de ballonnen kan je anderen ook in deze situatie blij maken. Zo kan je jouw kinderen of oma in het verzorgingstehuis toch blij maken. De ballonnen zijn mijn redding.”

Van High five naar blij vijf

Zeker in een tijd dat we massaal zoveel mogelijk binnen moeten blijven, zijn bijzondere ballonnen volgens de onderneemster van Jumping Fox Verhuur een mooi gebaar. “Een paar dagen geleden heb ik nog een jongen van vijf jaar blij gemaakt”, gaat Saskia verder. “Een oma kon niet naar de verjaardag van haar kleinkind gaan, zeker omdat die vrouw tot de risicogroep behoort. Voor het jongetje is het sneu dat hij zijn verjaardag niet kan vieren, maar door de ballonnen wordt zijn verjaardag toch wat leuker”

(Tekst loopt verder onder de foto)

Jumping Fox Verhuur ballonnen
Foto: Jumping Fox Verhuur

Geen verhuur voor evenementen

Door het wegvallen van evenementen tot en met 1 juni, loopt Saskia inkomsten mis van het voorjaar dat normaal gesproken bol staat met activiteiten. “Koningsdag gaat niet door, dus de omzet van Koningsdag ook niet”, vertelt ze.

‘Het is proberen te overleven’

“Zo zou ik tijdens Koningsdag met een hindernisbaan, oud-Hollandse spellen en twee springkussens in Oud-Vossemeer staan. Alles stopt de komende tijd, al gaat de huur van de garageboxen gewoon door. Het is proberen te overleven.”

(Tekst loopt verder onder de Facebookpost)

Ballonnen zijn de redding

De ballonnen van Jumping Fox Verhuur is momenteel de enige manier waarop Saskia zaken kan doen. De versiersels die bij het bedrijf te bestellen zijn, zijn meer dan de simpele opblaasbare varianten die je bij de supermarkt koopt. “De ballonnen zijn met inhoud te bestellen als je wilt, denk aan geld of snoep”, geeft ze aan. In de Facebookpost hierboven is goed te zien hoe zoiets eruitziet. “Dat is een gouden Mickey Mouse die gevuld is met chocoladerepen. Vrijwel alles is mogelijk met de ballonnen.”


Meer over Jumping Fox Verhuur ontdekken?

Jumping Fox Verhuur entertainment

Paddestoelstraat 2, Bergen op ZoomMeer informatie